TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT

YLEISTÄ VERKKOKAUPASTA 

Verkkokaupan tuotteita myy Blue Projects Oy, y-tunnus 2776213-6. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille maailmanlaajuisesti. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

TILAAMINEN 

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta www.kiddow.fi, ostoskorin kautta. Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää oikean sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

TOIMITUSAIKA 

Tilaukset lähetetään mahdollisimman pian, useimmiten saman tai seuraavan päivän aikana tilauksesta. Toimitusaika normaalisti 2-5 arkipäivää.

TOIMITUKSET JA TOIMITUSKULUT 

Postikulut ovat samat paketin koosta riippumatta. Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Toimitamme tilaukset Postin pakettina, jota voit seurata lähetystunnuksella, jonka saat toimitusvahvistuksen mukana.

Tarjoamme asiakkaillemme seuraavat toimitustavat: 

 1. Postipaketti 7,90 €
  Alle 100€ :n tilauksille toimituskulut 7,90 €, yli 100 €:n tilauksille 0 €. 

  Nouto lähimmästä postitoimipisteestä. Kun paketti on saapunut postitoimipaikkaasi, saat siitä Postilta ilmoituksen. Huomaathan, että Posti ilmoittaa pakettien saapumisista ensisijaisesti vain tekstiviestillä tai sähköpostilla. Paperinen saapumisilmoitus lähetetään vain siinä tapauksessa, jos vastaanottaja ei ole ilmoittanut puhelinnumeroa tai sähköpostiosoitetta. On siis tärkeää, että tilatessasi syötät ajantasalla olevat yhteystiedot.

 2. Paketti valitsemaasi Pakettiautomaattiin 7,90 €

  Alle 100 € :n tilauksille toimituskulut 7,90 €, yli 100€:n tilauksille 0 €. 

  Hae pakettisi ilman jonotusta lähimmästä Postin pakettiautomaatista silloin, kun sinulle sopii. Saat tekstiviestillä tiedon, kun paketti on noudettavissa. Katso Postin pakettiautomaattien sijainnit täältä: www.posti.fi/smartpost/. Huomaathan, että tekstiviestin saatuasi pakettia säilytetään pakettiautomaatissa 7 vrk.

 3. Kotiinkuljetus 15 €

  Posti ottaa sinuun yhteyttä toimitusajan sopimiseksi. Lisämaksu 15 €. 

  Paketti toimitetaan kotiovellesi. Tilauksen yhteydessä on tärkeää ilmoittaa puhelinumero, jotta postista voidaan soittaa ja sopia paketin vastaanottoaika. Jos vastaanottajaa ei tavoiteta, vastaanottajalle lähetetään yhteydenottopyyntöviesti. Paketit jaetaan vastaanottajan osoitteeseen sisälle asti, ulko-oven välittömään läheisyyteen. Suuremmissa kaupungeissa jakelu on mahdollinen arkisin klo 21 asti. Muilla alueilla lähetykset jaetaan perille klo 14 tai 17 mennessä. Palveluun kuuluu yksi jakeluyritys. Jos vastaanottajaa ei tavoiteta osoitteesta, vastaanottajalle jaetaan yhteydenottopyyntökortti.

MAKSUTAVAT 

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Osuuspankki, Nordea, DanskeBank, Tapiola, Aktia, Nooa Säästöpankit, Paikallisosuuspankit, Handelsbanken, SPankki, Ålandsbanken, Klarna lasku ja Klarna tili sekä luottokortit. Klarna laskun ja Klarna tilin maksutapahtumista vastaa Klarna Oy. Tutustu Klarnan sopimusehtoihin tästä.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
https://www.paytrail.com/kuluttaja/maksupalveluehdot

VAIHTO -JA PALAUTUSEHDOT 

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto -ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia uutta vastaavia, käyttämättömiä sekä myyntikelpoisia tuotteita. Jos haluat tehdä vaihdon tai palautuksen, niin ota yhteyttä sähköpostitse: kiddowkids@gmail.com

Vaihto on maksutonta.

Huomioithan, että palautuskulut ovat 6,90 € / paketti. 

Noutamattomasta paketista veloitamme 6,90€ / paketti.

Liitä palautukseen seuraavat tiedot:

 • yhteystietosi (nimi, osoite, puhelinnumero)

 • kopio tilausvahvistuksesta tai lähetyslistasta

Palautuneen tuotteen kunto tarkistetaan ennen maksun palauttamista. Jos osa tilauksesta tai koko tilaus palautetaan niin, että palautuksen jälkeen tilauksen summa jää alle 100 €, postikulut vähennetään palautettavasta summasta. Toimituskuluja alle 100€ tilauksista ei palauteta.

Palautusosoite: 

Blue Projects Oy
Riippakoivuntie 10A
02130 Espoo

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen. Maksutavan ollessa luottokortti, hyvitetään palautus luottokorttilaskullesi. Klarnan tapauksessa hyvitys tehdään Klarna-laskulle tai -tilille.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta: mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi kiddowkids@gmail.com

MUUTA 

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Kiddow  käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.

Jos kauppasopimusta koskevaa mahdollista erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).