KiddoW

TIETOSUOJASELOSTE

Tietosuojaseloste

Tietosuojalausunto päivitetty 15.5.2018


HENKILÖTIETOSI OVAT MEILLE TÄRKEITÄ

Olemme päivittäneet tietosuojaselostettamme uuden yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaisesti. Tutustu päivitettyyn selosteeseemme, jossa kerromme tarkemmin, miten käsittelemme ja käytämme henkilötietojasi turvallisesti.

TIETOSUOJA

Tässä tietosuojalausunnossa kuvataan, miten Kiddow Oy (Kiddow) käsittelee asiakkaiden ja potentiaalisten asiakkaiden henkilötietoja.

•  Keräämme henkilötietojasi, kun asioit verkkokaupassamme, tilaat uutiskirjeemme tai asioit muutoin kanssamme. 

•  Keräämämme tiedot voivat olla sellaisia, joita annat itse, kun asioit verkkokaupassamme  tai kampanjaan osallistumisen yhteydessä. Lisäksi käsittelemme henkilötietoja jotka tallentuvat samalla kun käytät verkkopalveluamme (esimerkiksi evästeet, sijaintitiedot ja IP-osoitteet). Nämä tiedot ovat yleensä yhdistettävissä sinuun ainoastaan lisätietojen avulla.  


•  Käsittelemme henkilötietojasi tilausten toimittamiseksi, asiakashallinnan ja palvelujemme toteuttamiseksi sekä kehittämiseksi. Kerättyjen tietojen käsittely auttaa meitä analysoimaan asiakkaidemme mieltymyksiä ja toiveita.


•  Käsittelemme henkilötietojasi tarjotessamme sinulle asiakaspalvelua ja lähettäessämme asiakasviestintää. Lisäksi lähetämme sinulle lain sallimissa rajoissa suostumuksen tai asiakkuuden perusteella sähköistä suoramarkkinointia ja kohdennamme henkilötietojesi käsittelyn avulla sinulle juuri sinua kiinnostavaa markkinointia esimerkiksi verkkosivustomme Facebook-pikselien avulla. 


•  Kunnioitamme yksityisyydensuojaasi kaikessa suorittamassamme käsittelyssä. Käsittelemme mahdollisuuksien mukaan pseudonimisoituja tietoja ja segmenttitietoja. Emme käsittele sinuun yhdistettävissä olevia tietoja, ellei se ole välttämätöntä käsittelyn tarkoitusten toteuttamiseksi.


Ostoskorisi on tyhjä